diumenge, 3 de desembre del 2017

PROJECTE DE CUINA: FEM LLEPOLIES

Este any, l'escola ha començat un nou projecte de cuina que ens encanta. 

Cada mes, li toca a una classse cuinar per a tots els companys i companyes del centre. El mes de novembre, coincidint amb la celebració de La Fira a l'escola, a la nostra classe li ha tocat fer les llepolies per a la fireta. Ummmmm...què bo!!!

Entre tots vam fer una pluja d'idees per vore quines llepolies saludables podríem fer. Tots van aportar idess: llepolies de gelatina, piruletes de caramel, fruita amb xocolata...i moltes més. 



Al final vam decidir fer un caputxo amb tres llepolies de gelatina i dos bombons de xocolata cadascun. 

El proper pas va ser fer el càlcul de llepolies que havíem de fer. Vam comptar quants xiquets i xiquetes hi ha en cada classe, i també els mestres de l'escola, les alumnes de pràctiques que tenim, i també el personal no docent que hi ha al centre. 


Havíem de fer uns dos-cents caputxos aproximadament amb cinc llepolies per cadascun. Casi mil llepolies havíem de fer!!!! 


Vam buscar les receptes de les llepolies de gelatina i dels bombons de xocolata i les vam escriure a la pissarra i a les llibretes. 


Després vam fer una crida a les famílies  per a que vingueren a ajudar-nos. 

Tres dies abans de la celebració de la fireta a l'escola es vam posar a treballar de valent!!!


 Volem donar les gràcies a les famílies que ens van ajudar, a Enri la directora i a Vicent el conserge que també ens van ajudar molt. 


I ací teniu el resultat en un vídeo que ho resumeix tot.
Ho vam passar genial!!! 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada